https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 30.8.2016

Wärtsilä ja Gasum kehittävät yhdessä LNG-markkinoita

Wärtsilä ja Gasum ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on kehittää maakaasun käyttöä, jakelua ja huoltoratkaisuja meri- ja maasovelluksissa.

gasum-handshake._

Wärtsilä sanoo tarjoavansa kaasun arvoketjuun liittyvää teknistä tietotaitoa, kun taas Gasumilla on vankka asiantuntemus maa- ja biokaasun jakelusta ja myynnistä. Laivasovelluksissa käytettävän nesteytetyn maakaasun (LNG) kehitystyössä hyödynnetään myös Gasumin tytäryhtiön Skangasin asiantuntemusta. Skangas on johtava toimija pohjoismaisilla LNG-markkinoilla.

Maakaasun käyttö merimoottoreissa ja voimalaitosten generaattoreissa lisääntyy jatkuvasti lähinnä ympäristösäännösten vuoksi. Kaasukäyttöisten moottoreiden pakokaasupäästöt ovat merkittävästi pienemmät kuin diesel- ja hiilikäyttöisten voimanlähteiden.

Projekti jaetaan kokonaisuuksiin, jotka kattavat seuraavat alueet: Smart Power Generation, LNG ja nesteytetty biokaasu (LBG), kaasu laivojen polttoaineena, käyttö ja kunnossapito sekä biokaasu. Tavoitteena on lisätä myyntiä kehittämällä yhdessä liiketoimintaa ja laajentaa LNG-infrastruktuuria paikkoihin, joissa kaasua ei nykyisin ole saatavilla. Yhtiöt jakavat keskenään asiantuntemusta ja kontakteja sekä toimivat yhteistyössä markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Yhdessä yhtiöt myös kehittävät kustannustehokasta käyttö- ja kunnossapitotoimintaa. Yhteistyön toinen tärkeä tavoite on nesteytetyn biokaasun markkinoiden kehittäminen.

Vauhtia kestävään kehitykseen

Parantamalla LNG:n saatavuutta voidaan sekä tulevat että nykyiset tarpeet huomioida sellaisilla merenkulku- ja teollisuusaloilla, jotka ovat nykyisten maakaasuverkkojen ulottumattomissa. LNG:n käyttö myös mahdollistaa LBG:n käytön ilman lisäinvestointeja, koska samaa infrastruktuuria voidaan käyttää molemmissa. 

- Wärtsilä on noussut johtavaan asemaan energia- ja merenkulkumarkkinoilla kehittämällä edistyksellisiä teknologiaratkaisuja, joiden ansiosta maakaasua voidaan käyttää polttoaineena helposti ja tehokkaasti. Gasumin kanssa solmittu sopimus nopeuttaa siirtymistä kaasupolttoaineeseen ja edistää kestävää kehitystä ympäristöasioissa, toteaa Wärtsilän konsernijohtaja Jaakko Eskola.

- Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyösopimukseen, jonka avulla parannamme tehokkaiden ja puhtaiden maakaasusovellusten saatavuutta niin merellä kuin maallakin, sanoo Gasumin toimitusjohtaja ja Skangasin hallituksen puheenjohtaja Johanna Lamminen.

Uusimmat artikkelit

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

18.4.2024 | Alan Uutiset

Finavia liittyi Suomen vetyklusteriin – valmistautuu vedyn käyttöön ja siihen tarvittavaan infrastruktuuriin lentoasemalla

Finavia osallistuu lisäksi EU-hankkeeseen, jossa yhtiö pilotoi Helsinki-Vantaalla vedyn käyttöä kunnossapidon kalustossa ensimmäisenä Euroopassa.

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.