https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Energiatehokas ja käyttökustannuksiltaan edullinen prosessipumppu

Sveitsiläisomisteinen teollisuuspumppujen valmistaja Sulzer Pumps Finland esitteli Pohjoinen Teollisuus 2016 -messutapahtumassa muun muassa uutta SNS-pumppujen valikoimaansa. SNS-prosessipumput ylittävät kaikkien teollisuuden alojen korkeimmat energiatehokkuusvaatimukset ja vastaavat kansainvälisen ISO 5199 -standardin suunnitteluvaatimuksia.

sulzer_timo

Kuvassa Sulzer Pumps Finland Oy:n aluemyyntipäällikkö Toni Heikkilä esittelee uutta SNS-sarjan pumppua, joka täyttää kaikissa kokoluokissa 0,7 MEI-indeksin, eli kuuluu hyötysuhteeltaan parhaaseen kolmannekseen.

– Uuteen SNS-prosessipumppusarjaamme kumuloituu kaikki yhtiömme virtaustekninen osaamisemme.  SNS-prosessipumppuvalikoima täyttää energiatuotteita (Energy-related Products, ErP) koskevat vaatimukset ja rikkoo lisäksi kaikki ennätykset ylittämällä energiatehokkuuden MEI 0,7 (Minimum Efficiency Index) -indeksin vaatimukset, kertoo Sulzer Pumps Finlandin Toni Heikkilä.

Prosessipumppumarkkinoiden paras hyötysuhde tarjoaa prosessiteollisuuden toimijoille ja esimerkiksi vesilaitoksille mahdollisuuden merkittäviin säästöihin energiankulutuksessa. Prosessipumppuvalikoiman korkea hydraulinen teho mahdollistaa SNS-pumpuille myös paremman virtauksen ja nostokorkeuden verrattuna perinteisiin pumppuihin.

Suomen teollisuudessa on kova paine vähentää energiankulutusta

– Koska pumppujen energiankulutus on yksi suurimmista kustannuslähteistä prosessiteollisuudessa, alan yritykset kaipaavat entistä energiatehokkaampia ja luotettavampia prosessiteollisuuspumppuja toimintansa tueksi.

Heikkilä myöntää, että saavutetut energiatehokkuuslisäykset vaihtelevat tapauskohtaisesti, mutta pelkällä pumpun vaihtamisella prosessiteollisuuden yritykset voivat leikata vuotuisia kokonaiskustannuksiaan jopa 10 prosentin verran alentuneen sähkönkulutuksen ansiosta.

- Kustannusvaikutus saattaa kuulostaa pieneltä, mutta monesti nykyaikaisen kustannustehokkaan pumpun hinta kuluu 2-3 kuukauden sähkölaskun maksamiseen. Toisin sanoen 10 prosentin hyötysuhteeltaan heikompaa pumppua ei kannatta edes ottaa ilmaiseksi, sillä se tulee noin parissa vuodessa maksamaan yritykselle enemmän kuin mitä hyötysuhteeltaan parempi pumppu on alun perin maksanut.

www.sulzer.com

Uusimmat artikkelit

22.4.2024 | Alan Uutiset

Nesteen ensimmäinen koeajo käytetyistä renkaista valmistetulla pyrolyysiöljyllä onnistui

Koeajossa Neste tuotti korkealaatuista raaka-ainetta uusien muovien ja kemikaalien valmistukseen.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.