https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Välkkymätöntä LED-valoputkivaloa esillä Pohjoinen Teollisuus 2016-messuilla

Kotimainen LED-valoputkien valmistaja Valtavalo on tuonut markkinoille ensimmäisen välkkymätöntä valoa tuottavan LED-valoputken.

valtavalo_oy68-1200x800

Toimitusjohtaja Markku Laatikainen KUVA: KuvaUljas.

Valtavalo G4 on markkinoiden ensimmäinen välkkymätöntä valoa tuottava EN/IEC 62776 standardin mukainen LED-valoputki. Tutkimusten mukaan valojen välkkyminen voi aiheuttaa ihmiselle monenlaisia terveyshaittoja, kuten päänsärkyä, aivojen stressaantumista, keskittymiskyvyn puutetta ja levottomuutta. Valtavalo G4 tuottaa välkkymätöntä hyvälaatuista valoa ja edistää näin ihmisen terveyttä ja hyvinvointia.

Välkyntä on LED-valoputkivalossa yleistä

Useimmat meistä altistuvat valojen välkynnälle päivittäin, koska vietämme ison osan hereilläoloajasta työpaikoilla ja kouluissa, joissa keinotekoisia valonlähteitä käytetään paljon. Välkyntä voi olla näkyvän häiritsevää, mutta aina se ei ole välttämättä ihmissilmän havaittavissa. On kuitenkin huomattava, että vaikka ihminen ei tietoisesti havaitsisikaan välkyntää, silmän verkkokalvo ja aivot rekisteröivät sen.

Valojen välkyntä aiheutuu sähköverkon jännitteen nopeista vaihteluista. Monet perinteiset valonlähteet, kuten magneettisella kuristimella varustetut loisteputket, ovat erityisesti herkkiä näille vaihteluille, mutta myös monet LED-valot kärsivät kiusallisesta välkynnästä.

– Välkyntäongelma on tuotteessamme ratkaistu satsaamalla ohjauselektroniikkaan. Hyvinvointiin ja stressittömään valaistukseen liittyy myös tuotteen pitkäikäisyys sekä vireystilan ja melatoniinin tuotantoon vaikuttava valon spektri. LED-valoputkemme on suunniteltu erityisesti työpaikoille ja tiloihin, jossa oleskellaan ja työskennellään pitkään, ja joissa täytyy nähdä hyvin, kertoo Valtavalo Oy:n toimitusjohtaja Markku Laatikainen.

Pitkä elinkaari, alhaiset huoltokuustannukset

G4 LED-valoputken keskimääräinen elinikä on 125 000 tuntia ja takuu 7 vuotta. Markkinoiden pisimmän elinkaaren ja alhaisten huoltokustannusten ansiosta Valtavalo LED-valoputkien elinkaarikustannukset ovatkin markkinoiden alhaisimmat.

Valtavalon oman tuotekehityksen tuloksena syntyneet välkkymättömät valoputket valmistetaan Suomessa automatisoidulla tuotantolinjalla standardin EN 62776 mukaisesti. Tuotantoprosessin päätteeksi jokaisen LED-valoputken sähkö- ja valo-ominaisuudet testataan tarkoin, minkä vuoksi asiakas voi olla varma tuotteen ensiluokkaisesta laadusta.

Uusimmat artikkelit

25.3.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jälleen tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty,  ja tapahtuman ohjelmalava täyttyy mielenkiintoisista ja taatusti ajankohtaisista puheenvuoroista.

Metsä Group ja ANDRITZ rakentavat koetehtaan uusien ligniinituotteiden kehittämiseksi

Metsä Group rakentaa Äänekosken biotuotetehtaan yhteyteen ligniininjalostuksen koetehtaan. Laitteet toimittaa teknologiayhtiö ANDRITZ. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja koetehdas valmistuu loppuvuonna 2025. Koetehtaan kapasiteetti tulee olemaan kaksi tonnia uudenlaista ligniinituotetta päivässä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

Tuulivoima-ala tarvitsee lisää tekijöitä – Turun AMK ja VAMK kouluttavat uusia osaajia

Tuulivoimaloihin tullaan tarvitsemaan paljon teknisen alan osaajia.Turun ja Vaasan ammattikorkeakoulut aloittavat yhteisen tuulivoimaan liittyvän maksuttoman koulutuksen. Opinnot ovat työelämälähtöisiä ja ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.